Postao/la lelana » sub jan 06, 2007 10:52 pm
A evo nisam vidjela tvoju temu pa sam otvorila novu doduse pod razlicitim naslovom al sad nek stoji. Dobar je naslov problemi u trudnoci jer ima i drugih problema osim kontrakcija. A sto se mene tice, Hvala Bogu, skroz sam zatvorena, ja ti to inace sama pitam doktora svaki put, inace je vrlo susretljiv i ima vremena za pacijente... Dakle, najvaznije je da nije u pitanju prijeteci pobacaj ili nesto slicno, pa se sad trebam samo malo vise pripaziti...Ne pijem nista vise osim apaurina, mada evo vec sam dva popila al opet imam te bolove. Pijem i brusnicu da cistim bakterije, a u ponedeljak cu raditi urin, pa cu znati vise, jer postoji mogucnost da se u trudnoci pokrene pijesak iz bubrega pa i to stvori bol. Inace istovremeno sam dobila i jake bolove u kicmi koji su trajali dan dva pa ih sad vise nemam...Muz me malo masirao. Takoder i beba moze biti u nezgodnom polozaju za nas, a da je njoj dobro. Inace moja je prije 3 sedmice bila okrenuta na zadak, a sad se vec okrenula u onaj polozaj gdje je glava dolje, sto je dobro, kaze doktor...Pritisak mi je nizak 105 sa 65 juce, maloprije 102 sa 64... Bolje nego visok, al sam zadnji put u nalazima imala povisen holesterol...S tim da su trigliceridi u normali... Doktor kaze od jaja. Iako ih ja ne jedem onako, unosim kroz kolace, pite i slicno...Je li neko od vas imao nizak pritisak i holesterol u trudnoci?