Kako koristiti ovaj Forum?Kako koristiti ovaj Forum?   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Provjeri privatne porukeProvjeri privatne poruke   LoginLogin 

Inseminacija,IVF i ICSI
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Naprijed

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> Neplodnost
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
lekica
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 22 Mar 2008
Komentari: 841
Mjesto: usa

KomentarUpisano: Utorak Jul 27, 2010 8:35 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

meni je radjena 17dc .to ti sve zavisi kako ti se razvijaju folikule.sretnoooooooooo wav

Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mila132
Nova bebica
Nova bebica

Član od: 07 Aug 2009
Komentari: 97

KomentarUpisano: Četvrtak Jul 29, 2010 8:51 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

juce mi je odradjena inseminacija sa kateterom ovaj put.malo sam juce krvarila dr.mi je zakacio grlic dok je pokusavao da ga uhvati.odlezala sam juce 15min.a danas 1 h.prepisao mi je duphaston tablete 3x1.citala sam upustvo ali nigde nema da se pije 3x1,vec 1do 2x1.da mi ova 3 nije mnogo sta mislite.lekice da li ti nesto koristis posle insem.
Na vrh
lekica
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Subota Jul 31, 2010 3:39 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

ne znam ti nista reci za te lijekove ja ne koristim te, moje se zovu endometrin (to je progesteron).najbolje ti je da opet pitas.nadam se da ce ti ova biti uspjesna,ipak dosta je bolje s kateterom.i ja sam malo imala sukrvice al to je normalno. ja sam lezala 20 min. imam jos par dana do testiranja i vise sam se ucrvala Rolling Eyes

Na vrh
Joy
Nova bebica
Nova bebica

Član od: 16 Jul 2010
Komentari: 10

KomentarUpisano: Subota Jul 31, 2010 3:41 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Želim Vam debele pluseve i visoke bete. Duphaston ili Dabroston je progesteron. Za očuvanje moguće trudnoće .Moja kolegica je pila 3 puta po dva.Smatrala da je dr. lud što joj je dao toliku dozu . al je njoj pomagao.
Puno sreće. Navijam za vas wav
Na vrh
mila132
Nova bebica
Nova bebica

KomentarUpisano: Subota Jul 31, 2010 9:21 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hvala na navijanju jer bas nam je potrebno.Volela bih da nam se ostvari ovo sto nam je pozelela Joy,velike pluseve koje tako dugo ocekujemo. wav wav lekice draga kako se osecas .
Na vrh
lekica
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Subota Jul 31, 2010 11:02 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

uh nikako ,pravo da ti kazem.bas sam nervozna i ne mogu vise cekati,ove dvije sedmice ko dvije godine od progesterona imam simptome ko da sam trudna (bolne grudi,mucninu...) pa me to pravo nervira i jos ako ne budem trudna pravo ce me rastuziti.zelim razmiljati pozitivno a ne smijem previse da se nadam jer se bojim razocarenja Rolling Eyes znam da je prva iseminacija al opet sta bi joj falilo da uspije Laughing kako bi to bilo super.
nedaj se mila ,mislim na tebe i zajedno cemo naprijed

Na vrh
samra88
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 26 Jul 2008
Komentari: 1034
Mjesto: Jelah

KomentarUpisano: Nedelja Aug 01, 2010 1:15 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

želim vam puno sreće objema i navijam za plusiće.... wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav

[/url]
Na vrh
ada
Vise i ne spavam
Vise i ne spavam

Član od: 23 Sep 2007
Komentari: 2069
Mjesto: Holandija

KomentarUpisano: Nedelja Aug 01, 2010 4:06 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Sretno lekice i mila, ako Bog da da bude pozitivna vijest ~~~~~~~~~~~~~~~~
Nova bebica
Nova bebica

KomentarUpisano: Nedelja Aug 01, 2010 9:29 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

nadamo se dobrim rezultatima ABD.nadamo se jer se nada poslednja gubi.
Na vrh
dino12
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 17 Apr 2008
Komentari: 655
Mjesto: Schweiz-Sarajevo

KomentarUpisano: Ponedeljak Aug 02, 2010 12:46 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Drage moje mislim na vas i zaista se nadam da cete uskoro ugledati plusice.Lekice ako se ne varam ti sutra radis test,nadamo se lijepim vijestima Very Happy

Na vrh
hana
Moderator
Moderator

Član od: 08 Maj 2006
Komentari: 6862
Mjesto: Sarajevo

KomentarUpisano: Ponedeljak Aug 02, 2010 12:55 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

lekica (citat):
znam da je prva iseminacija al opet sta bi joj falilo da uspije Laughing kako bi to bilo super.

Ništa joj ne bi falilo.
I nadam se da će biti plus.
Čekam.

Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
lekica
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Ponedeljak Aug 02, 2010 1:34 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

hvala vam sto mislite na mene,sutra vam javim sta je bilo

Na vrh
Mai
*Počasna Strina Foruma*

Član od: 12 Sep 2006
Komentari: 12102

KomentarUpisano: Ponedeljak Aug 02, 2010 1:40 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Puno srece, za jedan:

+
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Utorak Aug 03, 2010 11:43 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

evo da vam javim da moja inseminacija nije uspjela Crying or Very sad puno mi je tesko al nadam se da ce me to drzati kratko i da cu skupiti snagu da idem dalje.hvala vam sto ste mislile na mene.

mila kako se ti osjecas?

Na vrh
Mai
*Počasna Strina Foruma*

Član od: 12 Sep 2006
Komentari: 12102

KomentarUpisano: Srijeda Aug 04, 2010 7:44 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Zao mi je lekice...
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> Neplodnost Vremenska zona: CET (Evropa)
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Naprijed
Stranica 18/20

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma