| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Dalila Beban

Član od: 18 Aug 2008 Komentari: 414 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jul 21, 2010 10:27 am Naslov komentara: |
|
|
| hana (citat): |
A onda sam došla pameti, te sam odlučila da je ne želim više biti glavna i odgovorna te sam polako većinu stvari prebacila na mog dragog |
Kako? Postajem ocajna  _________________ "Zaborav je pravilo, sjećanje izuzetak.."
I. 01/2008
F. 04/2010 |
|
| Na vrh |
|
 |
MamaMia Moderator

Član od: 04 Maj 2006 Komentari: 2934 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jul 21, 2010 11:25 am Naslov komentara: |
|
|
On placa sve racune i vodi racuna o autu, kupuje hranu a jednom sedmicno odemo zajedno.
Oko djece smo po pola (mislim da je to javko vazno za vezu izmedju roditelja i djeteta), s tim sto ja i dalje cesce pravim odluke tipa -koju pidzamu danas, koje cipele? Ostajao je sam s Aminom kad sam bila na putu ili odu zajedno kod njegovih na nekoliko dana. Sam sa obje jos nismo probali duze od dan.
Oko kucnih poslaova ce uraditi sve osim kuhanja (komplikovanijeg) i peglanja. Ali sto meni smeta je sto se rijetko sam sjeti poraditi, vec ja moram napominjati. _________________
[/url]
Najvažnije stvari u dječijim životima su sigurnost, ljubav, prihvatanje i ohrabrivanje. - B. Miller. |
|
| Na vrh |
|
 |
mrvica Moderator

Član od: 04 Nov 2006 Komentari: 4617 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jul 21, 2010 2:12 pm Naslov komentara: |
|
|
U većini stvari sam još uvijek ja ali polako dolazim pameti i prebacujem na MM. _________________ Ana, 13.02.'06.
Tea, 11.02.'09.
 |
|
| Na vrh |
|
 |
djevojcica Vise i ne spavam

Član od: 24 Jul 2007 Komentari: 1816 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Četvrtak Jul 22, 2010 6:59 am Naslov komentara: |
|
|
| mrvica (citat): | | U većini stvari sam još uvijek ja ali polako dolazim pameti i prebacujem na MM. |
isto ovako, ali ja moram naglasiti ovo " polako" _________________ Aini 25.02.'06.
Dija 09.07.'09. |
|
| Na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu Ne možete prepraviti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|