Kako koristiti ovaj Forum?Kako koristiti ovaj Forum?   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Provjeri privatne porukeProvjeri privatne poruke   LoginLogin 

amniocenteza
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3, 4, 5

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> 2 Tromjesjecje
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mai
*Počasna Strina Foruma*

Član od: 12 Sep 2006
Komentari: 12102
Mjesto: Sarajevo

KomentarUpisano: Četvrtak Jul 08, 2010 9:32 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ja sam bila ozbiljan kandidat za amniocintezu, ali provjera nuhalnog nabora, nosne i bederne kosti, te tripl test su bili ok, te mi ginekolog rekao da nema potrebe za amniocintezu.
Moderator
Moderator

Član od: 17 Dec 2006
Komentari: 7514
Mjesto: SA

KomentarUpisano: Četvrtak Jul 08, 2010 9:42 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Kod Mehmedbašića se osim mjerenja nuhalnog nabora i triple testa radi i neki screening (krv se testira na neke hormone, radi se UZV) i onda proračunava mogućnost ne daj Bože neke deformacije. To im je novina, meni je iskreno bilo nešto šuhveli ali ako hoćeš raspitaj se i oko toga. Ne znam koliko se plaća.
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> 2 Tromjesjecje Vremenska zona: CET (Evropa)
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5/5

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma