| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Zenicanka77 Nova bebica

Član od: 02 Jun 2010 Komentari: 4 Mjesto: Zenica
|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 3:37 pm Naslov komentara: Bolovi u lijevom dijelu stomaka gdje je jajnik.. |
|
|
| Pozz svima, ovako imala sam vec tri spontana pobacaja i sada sam hvala Bogu ponovo trudna.. ali ja opet strahujem i imam problem.. a to je neki blagi ali konstantni bolovi u lijevom donjem dijelu stomaka, gdje se nalazi jajnik.. i to me sada strasno brine... isla sam prije dva dana doktoru i ja sam napomenula da imam te bolove ali ona nista kaze kao sve je sad za sad uredu i za deset dana kontrola.. ali ja se stalno brinem zasto imam te bolove... ako mozete da mo odgovorite.. iz svojih iskustava.. pozzzz |
|
| Na vrh |
|
 |
hana Moderator

Član od: 08 Maj 2006 Komentari: 6862 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 3:43 pm Naslov komentara: |
|
|
Dobrodošla zeničanko.
ne znam da li će ti moje iskustvo pomoći, ali evo napisat ću. Ja sam imala konstantne bolove u stomaku tokom cijele druge trudnoće.
Čini mi se da sam se sedmično konsultovala sa ljekarom.
Za njih je sve bilo uredu.
I bilo je.
Ali mene je ta bol izludjivala.
KOliko si trudna?
Ako je to ginekolog u kojeg imaš povjerenja, ne znam čemu bojazan? _________________
 |
|
| Na vrh |
|
 |
mamica28 Beban

Član od: 21 Apr 2009 Komentari: 467 Mjesto: sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 4:02 pm Naslov komentara: |
|
|
mislim da nemas razloga za brigu al da bi ti bila mirnija i opustenija mozda da potrazis jos nekog ljekara i da vidis njegovo misljenje. _________________
[/url[url=http://www.baby-gaga.com/] |
|
| Na vrh |
|
 |
MamaMia Moderator

Član od: 04 Maj 2006 Komentari: 2934 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 4:38 pm Naslov komentara: |
|
|
Cestitam na trudnoci. Cula sam od par prijateljica da su u prvom tromjesjecju imale lagane bolove (kao pred menzes) al da je sve bilo ok...neki kazu normalno je maternica se siri..
Dobro je sto si otisla ljekaru pa znas da nije u pitanju vanmatericna trudnoca. Ako zelis biti mirnija (sto je i nakon jednog spontanog jako tesko znam iz iskustva) otidji jos jednom ginekologu po drugo misljenje. _________________
[/url]
Najvažnije stvari u dječijim životima su sigurnost, ljubav, prihvatanje i ohrabrivanje. - B. Miller. |
|
| Na vrh |
|
 |
Zenicanka77 Nova bebica

|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 5:05 pm Naslov komentara: |
|
|
Hvala vam svima, propisala je ona meni Debroston tablete i Folacin... i to sam pocela piti tek jucer... pa mozda i to pomogne... a trudna sam oko 5 sedmica...  |
|
| Na vrh |
|
 |
Zenicanka77 Nova bebica

|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 5:09 pm Naslov komentara: |
|
|
| Ti bolovi su samo na jednoj strani tj. bas kao kada imas upalu jajnika i ono pkmalo boli i ponekad pomalo zigne... a naravno nakon tri spontana svaki bol je za mene strasan i bojim se.. |
|
| Na vrh |
|
 |
modesti Bebanolog

Član od: 05 Dec 2006 Komentari: 3979 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Jun 02, 2010 7:03 pm Naslov komentara: |
|
|
Ja sam imala bolove u donjem dijelu stomaka prvih par mjeseci trudnoće ali s vremena na vrijeme i tu bol sa strane. Nekako sam je pripisivala širenju materice. Nakon 2-3 dana Dabrostona ćeš vidjeti kakva je situacija.
Sretno! _________________ Potvrđeno alergična na bezobrazluk. |
|
| Na vrh |
|
 |
|