Kako koristiti ovaj Forum?Kako koristiti ovaj Forum?   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Provjeri privatne porukeProvjeri privatne poruke   LoginLogin 

Bolovi u lijevom dijelu stomaka gdje je jajnik..

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> 1 Tromjesjecje
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Zenicanka77
Nova bebica
Nova bebica

Član od: 02 Jun 2010
Komentari: 4
Mjesto: Zenica

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 3:37 pm    Naslov komentara: Bolovi u lijevom dijelu stomaka gdje je jajnik.. Citiraj ovaj komentar

Pozz svima, ovako imala sam vec tri spontana pobacaja i sada sam hvala Bogu ponovo trudna.. ali ja opet strahujem i imam problem.. a to je neki blagi ali konstantni bolovi u lijevom donjem dijelu stomaka, gdje se nalazi jajnik.. i to me sada strasno brine... isla sam prije dva dana doktoru i ja sam napomenula da imam te bolove ali ona nista kaze kao sve je sad za sad uredu i za deset dana kontrola.. ali ja se stalno brinem zasto imam te bolove... ako mozete da mo odgovorite.. iz svojih iskustava.. pozzzz
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
hana
Moderator
Moderator

Član od: 08 Maj 2006
Komentari: 6862
Mjesto: Sarajevo

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 3:43 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Dobrodošla zeničanko.
ne znam da li će ti moje iskustvo pomoći, ali evo napisat ću. Ja sam imala konstantne bolove u stomaku tokom cijele druge trudnoće.
Čini mi se da sam se sedmično konsultovala sa ljekarom.
Za njih je sve bilo uredu.
I bilo je.
Ali mene je ta bol izludjivala.

KOliko si trudna?
Ako je to ginekolog u kojeg imaš povjerenja, ne znam čemu bojazan?

Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mamica28
Beban
Beban

Član od: 21 Apr 2009
Komentari: 467
Mjesto: sarajevo

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 4:02 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

mislim da nemas razloga za brigu al da bi ti bila mirnija i opustenija mozda da potrazis jos nekog ljekara i da vidis njegovo misljenje.
MamaMia
Moderator
Moderator

Član od: 04 Maj 2006
Komentari: 2934

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 4:38 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Cestitam na trudnoci. Cula sam od par prijateljica da su u prvom tromjesjecju imale lagane bolove (kao pred menzes) al da je sve bilo ok...neki kazu normalno je maternica se siri..

Dobro je sto si otisla ljekaru pa znas da nije u pitanju vanmatericna trudnoca. Ako zelis biti mirnija (sto je i nakon jednog spontanog jako tesko znam iz iskustva) otidji jos jednom ginekologu po drugo misljenje.

Najvažnije stvari u dječijim životima su sigurnost, ljubav, prihvatanje i ohrabrivanje. - B. Miller.
Na vrh
Zenicanka77
Nova bebica
Nova bebica

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 5:05 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hvala vam svima, propisala je ona meni Debroston tablete i Folacin... i to sam pocela piti tek jucer... pa mozda i to pomogne... a trudna sam oko 5 sedmica... Smile Smile Smile
Na vrh
Zenicanka77
Nova bebica
Nova bebica

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 5:09 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ti bolovi su samo na jednoj strani tj. bas kao kada imas upalu jajnika i ono pkmalo boli i ponekad pomalo zigne... a naravno nakon tri spontana svaki bol je za mene strasan i bojim se..
Na vrh
modesti
Bebanolog
Bebanolog

Član od: 05 Dec 2006
Komentari: 3979

KomentarUpisano: Srijeda Jun 02, 2010 7:03 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ja sam imala bolove u donjem dijelu stomaka prvih par mjeseci trudnoće ali s vremena na vrijeme i tu bol sa strane. Nekako sam je pripisivala širenju materice. Nakon 2-3 dana Dabrostona ćeš vidjeti kakva je situacija.

Sretno!
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> 1 Tromjesjecje Vremenska zona: CET (Evropa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma