Kako koristiti ovaj Forum?Kako koristiti ovaj Forum?   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Provjeri privatne porukeProvjeri privatne poruke   LoginLogin 

Kako bez seksa prije braka
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> Ljubav
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
samra88
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 26 Jul 2008
Komentari: 1034
Mjesto: Jelah

KomentarUpisano: Utorak Dec 23, 2008 2:36 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Možeš se informisati o tome,imaš dosta novina,Pčela ti je navela Cosmopolitan časopis..imaš i na netu dosta stvari.. Laughing

[/url]
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mravic
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 23 Sep 2008
Komentari: 1431

KomentarUpisano: Utorak Dec 23, 2008 2:53 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Joj ja cula za taj casopis a ne skonta
Hvallllaaaa puuuunooooo...

Na vrh
samra88
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 26 Jul 2008
Komentari: 1034
Mjesto: Jelah

KomentarUpisano: Utorak Dec 23, 2008 3:49 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Nema na čemu,nego eto informiši se..pa javi kad budeš iskusna.. Laughing

[/url]
Na vrh
Disa
Beban
Beban

Član od: 30 Apr 2009
Komentari: 108
Mjesto: Austrija

KomentarUpisano: Srijeda Maj 06, 2009 1:32 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ja nisam cekala brak i nije mi zao uopste! Nisam ni ja njemu prva sigurno,prema tome..
Glupo mi je to sto neki muskarci i dan danas zahtijevaju da im zena bude nevina(znam slucaj jedne cure kojoj je dragi rekao da ce je ozeniti ako je "nova" a kreten je stariji od nje 12 godina i imao je vec jedan "brak" odnosno zivio sa zenom prije nje,nisu bili vjencani)
Isto znam jednu curu sa kojom sam bila jako bliska jadna cuvala nevinost i cuvala,samo o tome pricala a porodila se 4 mjeseca nakon udaje! Bezveze mi je to skroz.
Sex je normalna i prirodna stvar koja se radi sa covjekom kojeg volis,nije muz jedin muskarac kojeg sam u zivotu voljela...
lekica
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 22 Mar 2008
Komentari: 841
Mjesto: usa

KomentarUpisano: Srijeda Maj 06, 2009 3:44 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

http://www.cosmopolitan.com/

evo mravic,nadam se da znas engleski Laughing

Na vrh
Mravic
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Četvrtak Maj 07, 2009 3:01 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Laughing Laughing Laughing Hvala lekice Laughing

Na vrh
Mravic
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Četvrtak Maj 07, 2009 3:06 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Disa (citat):
Ja nisam cekala brak i nije mi zao uopste! Nisam ni ja njemu prva sigurno,prema tome..
Glupo mi je to sto neki muskarci i dan danas zahtijevaju da im zena bude nevina(znam slucaj jedne cure kojoj je dragi rekao da ce je ozeniti ako je "nova" a kreten je stariji od nje 12 godina i imao je vec jedan "brak" odnosno zivio sa zenom prije nje,nisu bili vjencani)
Isto znam jednu curu sa kojom sam bila jako bliska jadna cuvala nevinost i cuvala,samo o tome pricala a porodila se 4 mjeseca nakon udaje! Bezveze mi je to skroz.
Sex je normalna i prirodna stvar koja se radi sa covjekom kojeg volis,nije muz jedin muskarac kojeg sam u zivotu voljela...

Pa da,ali voljela sam ih i ja puno,puno,ali samo jedan je imao cast da nevinost uzme od mene,moj M...I nije mi zao ni malo sto prije braka nisam praktikovala sex,jer voljeti mozes na vise nacina,ne mora se samo voljeti kroz vodjenje ljubavi..

Na vrh
Disa
Beban
Beban

Član od: 30 Apr 2009
Komentari: 108
Mjesto: Austrija

KomentarUpisano: Četvrtak Maj 07, 2009 8:43 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ja voljela samo jenog prije muza,ahhhh kako sam ga voljelaaaa
Ja sam mislila na tako nesto,jedan momak ili eventualno dva,ne mislim sad da spavas sa svakom simpatijom Laughing
Volis toliko da odlucis da mu poklonis taj prvi put...nadam se da znate sad sta je pisac htjeo da kaze.Ne mislim da se strogo moras cuvati za brak.
Mravic
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Četvrtak Maj 07, 2009 8:51 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

A eto,da sam nekoga voljela prije m onoliko koliko volim m,pa mozda i bi bilo necega...bas da sam osjecala da je on poseban,pa zasto ne...
Ali stvarno nije bio niko takav,pa mi nije zao...

Na vrh
ena
Beban Senior
Beban Senior

Član od: 15 Jun 2007
Komentari: 1246
Mjesto: sarajevo

KomentarUpisano: Petak Maj 08, 2009 9:12 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

lekica (citat):
http://www.cosmopolitan.com/

evo mravic,nadam se da znas engleski Laughing

ako ne zna engleski imaju i nase verzije casopisa tj. na nasim jezicima Very Happy

www.cosmopolitan.hr
www.cosmopolitan-scg.com
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Petak Maj 08, 2009 11:54 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hvala,hvala,hvala Laughing

Na vrh
Mravic
Beban Senior
Beban Senior

KomentarUpisano: Petak Maj 22, 2009 5:26 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ovaj Cosmopolitan je super Very Happy Very Happy

Na vrh
Hati
Nova bebica
Nova bebica

Član od: 21 Jul 2009
Komentari: 87
Mjesto: SO, Svicarska

KomentarUpisano: Srijeda Jul 22, 2009 10:43 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ne mogu reci da sam sad neka vjernica, jer ne klenjam 5 dnevnih namaza, ponekad se uzasno opsujem..., ali postujem sve ostale Islamske propise. U brak sam usla nevina. Ne samo zbog toga sto sam tako odgojena, vec zbog toga sto nije dosao onaj pravi. Prije MM imala sam vezu od 3 godine. Bila sam jako zaljubljena, imala sam puno situacija gdje bih mogla da se posexam, ali nisam, nesto mi nije dalo.
Onaj kome je istinski pripadalo moje srce, dusa i tijelo je MM. S njim sam upoznala sta je ljubav i sta znaci voljeti i moje srce je odlucilo da se njemu predam. Sigurno bih s njim imala sex i prije braka bez obzira da li bih usla posle u brak ili ne, ali takva je bila situacija da do toga nikada nije doslo.
Koja je razlika, ne bih znala reci, jer sa nekim drugim nikada nisam probala. Da uporedjujem nemam sta, niti razmisljam o tome kakvi su drugi, jer me MM potpuno ispunjava u tom polju. I nimalo ne zalim sto sam takva usla u brak i sto je MM prvi, a nadam se i poslednji!
Na vrh
merjema
Nova bebica
Nova bebica

Član od: 23 Oct 2009
Komentari: 18
Mjesto: tešanj

KomentarUpisano: Četvrtak Oct 29, 2009 11:08 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

u brak sam ušla nevina, zato što sam tako željela, a u mm sam se zaljubila 5 godina prije nego je postao m, i nismo bili zajedno sav taj period, ali sam znala da je on onaj pravi i da ne želim drugog.
"Da uporedjujem nemam sta, niti razmisljam o tome kakvi su drugi, jer me MM potpuno ispunjava u tom polju. I nimalo ne zalim sto sam takva usla u brak i sto je MM prvi, a nadam se i poslednji!"
sa ovim se slažem u potpunosti
i nije mi žao što sam bila djevica, već mi je žao što sam ljubila druge, bilo bi mi nekako draže da je mm bio prvi i po tom pitanju
isto tako ne smatram da je loše ako neka nije ušla u brak navina, zasigurno nije ni ona njemu prva, ako je to njen izbor,kao što je moj bio da budem nevina do braka
Beban
Beban

Član od: 21 Apr 2010
Komentari: 163

KomentarUpisano: Nedelja Maj 09, 2010 4:31 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ni ja nisam usla nevina u brak. Imala sam jednog prije mog muza ali nisam ih nikad poredila jer smatram da nemam potrebe. Zadovoljna sam, mogu reci i prezadovoljna nasim sexualnim zivitom, stavise jos uvijek budi strast u meni kao i na pocetku nase veze.

Na vrh
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    bebano.com Forum Indeks -> Ljubav Vremenska zona: CET (Evropa)
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 4/5

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma